Wij bieden een dynamische werkomgeving voor een zzp’er / freelancer.

Faciliteiten

U kunt ons 24/7 bereiken voor een zeer snelle levering van alle professionele apparatuur en vakmensen die u wilt inzetten voor televisie in binnen- en buitenland. Onze apparatuur en onze vaste, vakkundige en zeer ervaren freelancers staan voor u klaar voor al uw camerawerk en montages. Wij leveren alle faciliteiten die u nodig heeft voor de mooiste professionele content voor televisie en internet.

Facilitair leveren wij Sony XD-cam, ENG camera’s, Sony FS7 camera’s, Gopro’s, Osmo’s en Drone’s. Tevens beschikken we en leveren we alles op het gebied van geluid zoals zenders, ENG geluidsmixers, draadloze microfoons en hengels, AVID videomontage laptops.
En wat wij niet in huis hebben, kunnen wij altijd snel inhuren door een intensieve samenwerking met collega bedrijven.

Uniek speerpunt van Hartendorf Film en Video is het bezit van een LiveU. Met dit apparaat zorgen wij dat de beelden die op locatie gemaakt worden meteen naar de klant gestuurd kunnen worden in Full HD kwaliteit.

Hieronder ziet u een aantal van onze faciliteiten staan. Staat hetgeen u zoekt hier niet tussen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, gezien wij niet alles online hebben staan, maar wel alles snel voor u kunnen faciliteren.

LiveU. Dek meer evenementen af voor een fractie van de kosten

Betrouwbaar, vlekkeloos en dynamisch delen en verkrijgen van de hoogste kwaliteit live video voor al uw professionele live-uitzendingen en videoproducties op elk weergaveplatform. Zeer geschikt voor alle sportevenementen.

Middels geïntegreerde cloudgebaseerde IP-oplossingen optimaliseert u uw workflow en vergroot u uw dekking. Meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Onze vaste en vakkundige freelancers voor televisie in binnen- en buitenland

Wij zijn 24/7 bereikbaar, journalistiek sterk onderlegd, meedenkend, flexibel en (indien gewenst) zelfregisserend. Wij werken volgens een innovatieve wijze met een vaste, vakkundige en zeer ervaren ploeg freelancers voor al uw camerawerk, videomontages, het bedienen van drones (door onze gecertificeerde drone-operators) en leveren alle faciliteiten die u nodig heeft voor de mooiste professionele content voor televisie in binnen- en buitenland. Bekijk verderop deze pagina een deel van ons aanbod aan faciliteiten.

Onze vaste en vakkundige ploeg freelancers staat 24/7 voor u klaar. Neem voor vragen of een afspraak direct vrijblijvend contact met ons op.

Sony XD-cam

De Sony XD-cam is bij uitstek de juiste camera voor sport, actualiteiten en nieuwsprogramma's.

Vraag naar de mogelijkheden. Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Sony (PXW-)FS7

De Sony PXW-FS7 is de ideale camera voor achtergrondprogramma's, documentaires en promotiefilms.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze camera en waarom het de juiste keuze is voor uw professionele projecten? Of wilt u ook een van onze professionele vaste en zeer ervaren cameramannen of -vrouwen inhuren voor een uiterst professioneel eindresultaat binnen uw deadlines? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord.

AVID Videomontage Laptops

Wij faciliteren ook snelle edit laptops om in no time complete nieuwsitems af te leveren.
Eenvoudig en snel verkrijgbaar via onze contactpagina.

Pierre Hartendorf Facilitair Videoproductiebedrijf-microos

Wij faciliteren echt alle equipment die u nodig heeft voor professionele televisie in binnen- en buitenland

Naast het leveren van cameramensen (waarvan de meesten ook goed kunnen monteren), geluidsmensen, gecertificeerde drone-operators en editers, leveren wij u alle equipment die u nodig heeft voor professionele televisie in binnen- en buitenland.

Wij faciliteren ook: mixer-recorders, diverse microfoons, sound devices, led lightpanels, complete Sony ENG camcorders PDW 800/700 set, SSD recorders, HD monitors, zenders en statieven, meer camera schakelkast, poolkist én drones om er hier maar een aantal te noemen.

Tip: 
Staat hetgeen u zoekt hier niet tussen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, gezien wij niet alles online hebben staan, maar wel alles snel voor u kunnen faciliteren. En wat wij niet in huis hebben, kunnen wij altijd snel inhuren door een intensieve samenwerking met collega bedrijven.

Waarvoor u bij ons terecht kunt

Wij leveren u alle faciliteiten voor het maken van Nieuws en Actualiteitenprogramma's ten behoeve van televisie in binnen- en buitenland. De juiste mensen én de juiste apparatuur staan 24/7 voor u klaar

"Altijd én op tijd de juiste mensen met de juiste apparatuur op de juiste plek. En dat op de meest efficiënte wijze."

Altijd én op tijd de juiste mensen en de juiste apparatuur op de juiste plek

Hartendorf Film & Video. Facilitair Videoproductiebedrijf 2022   Website: Imago Design