Wij bieden een dynamische werkomgeving voor een zzp’er / freelancer.

Wat wij doen

Hartendorf Film & Video is een Facilitair Videoproductiebedrijf dat inmiddels al bijna 50 jaar produceert voor televisie in binnen- en buitenland.

In opdracht van diverse redacties, en vaak in samenwerking met verslaggevers en redacteuren, zetten wij de nodige apparatuur en de juiste mensen in voor het maken van nieuws en actualiteitenreportages. Dit doen wij onder iedere omstandigheid en bij elke gelegenheid op een zeer efficiënte wijze, waarbij wij altijd en op tijd het gewenste resultaat leveren.

Wij zijn 24/7 bereikbaar, journalistiek sterk onderlegd, meedenkend, flexibel en (indien gewenst) zelfregisserend. Wij werken volgens een innovatieve wijze met een vaste, vakkundige en zeer ervaren ploeg freelancers voor al uw camerawerk, montages en leveren alle faciliteiten die u nodig heeft voor de mooiste professionele content voor televisie.

Kortom, met Hartendorf Film & Video heeft u met zekerheid op tijd de juiste mens en de juiste professionele apparatuur op de juiste plek. Voor televisie in binnen- en buitenland.

 Hartendorf Film & Video

  • Altijd snel inzetten van alle apparatuur en vakmensen die nodig zijn
  • Altijd bereikbaar
  • Voor televisie in binnen- en buitenland 
  • Altijd én op tijd het gewenste resultaat
  • Zeer professionele innovatieve en efficiënte werkwijze
  • Jarenlange samenwerking met een vaste, zeer ervaren en vakkundige ploeg freelancers
  • Meedenkend én flexibel
  • Indien gewenst zelfregisserend
  • Alle professionele apparatuur die u nodig heeft om te produceren voor televisie, zoals LiveU

Onze vaste en vakkundige ploeg freelancers en onze faciliteiten staan 24/7 voor u klaar. Neem voor vragen of een afspraak direct vrijblijvend contact met ons op.

Waarvoor u bij ons terecht kunt

...het snel inzetten van alle apparatuur en vakmensen die nodig zijn voor televisie in binnen- en buitenland   

Altijd én op tijd de juiste mensen en de juiste apparatuur op de juiste plek. Dankzij onze zeer professionele, innovatieve en efficiënte werkwijze krijgt u telkens weer het gewenste resultaat binnen uw deadlines. (Indien gewenst zelfregisserend)

Hartendorf Film & Video. Facilitair Videoproductiebedrijf 2022   Website: Imago Design