Wij bieden een dynamische werkomgeving voor een zzp’er / freelancer.

Over ons

Hartendorf Film & Video is een Videofacilitair Productiebedrijf. Wij zijn 24/7 bereikbaar en werken uitsluitend met vaste freelancers. Échte professionals die al jaren hun sporen in het Nieuws en actualiteitenvak hebben verdiend en dat tot op heden nog steeds doen.

Samen met dit team 'vakidioten' weten we telkens weer iedere klus op een zeer efficiënte wijze én op tijd te klaren naar alle tevredenheid van onze opdrachtgevers.

U krijgt als opdrachtgever nauw contact met Wendy, die ervoor zorgt dat de planning, de communicatie en de uitvoering op een snelle, prettige en professionele wijze verloopt. Wanneer u voor Hartendorf Film & Video kiest, bent u zeker van een prettige samenwerking met een top eindresultaat binnen de door U gestelde deadlines.

Lees verder op deze pagina over de expertises en specialisaties van onze teamleden. Bijvoorbeeld over het bedienen van drones door onze gecertificeerde drone-operators of over onze zeer ervaren cameramensen en editors voor het maken van mooie, professionele videomontages.

Voor een overzicht van alle disciplines waarvoor u bij ons terecht kunt, verwijzen wij u naar onze pagina ‘Wat Wij Doen’ en naar onze pagina ‘Faciliteiten’.

Onze vaste en vakkundige ploeg freelancers staat 24/7 voor u klaar. Neem voor vragen of een afspraak direct geheel vrijblijvend contact met ons op.

Aan het werk

Hartendorf Film & Video. Facilitair Videoproductiebedrijf 2022   Website: Imago Design